Bazos.sk - Inzercia, inzeráty
... predaj pre každého
Čo: PSČ (miesto): Okolie: km Cena od: - do:
Hlavná stránka > Zvieratá > Psy > Inzerát č. 165726901

Jagdteriér, Jagdterrier s PP

- TOP - [1.7. 2024]
Zmazať/ Upraviť/ Topovať

Jagdteriér, Jagdterrier s PP - 1
Jagdteriér, Jagdterrier s PP - 2
Jagdteriér, Jagdterrier s PP - 3
Jagdteriér, Jagdterrier s PP - 4
Jagdteriér, Jagdterrier s PP - 5
Ďalšia
Jagdteriér, Jagdterrier s PP - 6
Jagdteriér, Jagdterrier s PP - 7
Jagdteriér, Jagdterrier s PP - 8
Jagdteriér, Jagdterrier s PP - 9
Jagdteriér, Jagdterrier s PP - 10
Dobrý deň / ahojte! Hľadáme poľovníckeho parťáka z ľudskej ríše alebo aktívny život v novej rodinke pre jednoročného jagdteriéra s preukazom pôvodu po poľovne úspešných rodičoch. Aktuálny majiteľ (môj ocino) zmenou životnej situácie nedisponuje dostatkom času, aby venoval množstvo pozornosti, ktoré si tento krásny a oddaný psík zaslúži.
Jagdteriéry sú vysoko inteligentné a verné psy. Sú známe svojim energickým a odvážnym charakterom, čo z nich robí excelentných partnerov pre poľovačky. Hovorí sa o nich, že ich poľovné vlastnosti sú jednoducho nadpriemerné a ich potenciál je možné naplno využiť len na poli a v lese. V lovectve majú široké využitie a hoci bol jagdteriér pôvodne vyšľachtený (z foxteriéra) ako brlohár, nesklame ani ako durič, farbiar, či donášač drobnej zveri, pričom najvyšší chovný titul, ktorý môže získať je „diviačiar“. Neúnavne dokáže sledovať stopu, nezastaví ho ani nepriaznivý terén, či voda. Pre svoju ostrosť, až bojovnosť sa hodí najmä na lov škodnej a čiernej zveri. Nakoľko prekypuje energiou, nie je vhodný do domáceho prostredia s LEN občasnými prechádzkami.
Niečo o tomto psíkovi:
Ide o veľmi oddaného a milujúceho psíka, ktorý doposiaľ žil zväčša voľne na rodinnom dvore s dlhými vychádzkami v prírode, občas v spoločnosti iných psíkov; alebo sprevádzal svojho majiteľa pri výkone jeho voľnočasových aktivít v exteriéri. Má tiež skúsenosti s voliérou, v ktorej prebýva najmä počas neprítomnosti majiteľa, poprípade v noci.
Vyžaduje pevnú ruku pána, čím nemám na mysli násilie, no dožadovanie sa dôslednosti pri plnení povelov a neakceptovanie ich ignorácie psíkom. Uvedené je potrebné pre vybudovanie si psíkovho rešpektu a skrotenie jeho temperamentu. V opačnom prípade má tvrdohlavú hlavu, ktorá je typická pre jagdteriéry. Vytrvalosť počas výcviku je však odmenená psíkovou poslušnosťou a oddanou snahou pochopiť, čoho sa majiteľ dožaduje. V tomto prípade sa vďaka jeho inteligencii učí veľmi rýchlo a venuje svoju pozornosť svojmu pánovi.
Je priateľský k celej rodine a ľahko sa skamaráti s inými ľuďmi. Tiež je kamarátsky k deťom a rád sa s nimi zúčastňuje rôznych pohybových aktivít. Je dobrým strážcom a na návštevu stojacu pred bránou upozorňuje štekotom, k ľuďom sa však nespráva agresívne. Má silne vyvinutý lovecký pud a preto so stretom s inými zvieratami môžu nastať problémy, čo má svoje výhody (oddaný lovec myší, skvelý lovecký potenciál), i nevýhody (potreba dostatočnej ochrany napr. hydiny).
Dokáže neúnavne a oddane sledovať stopu, čo v minulosti malo za následok fakt, že sa k majiteľovi vrátil až o niekoľko hodín neskôr. V súčasnosti v prípade „zatúlania sa“ za stopou, sa však úspešne vracia na zavolanie. Psík je zdravý, začipovaný, pravidelne očkovaný a odčervený.
Nového majiteľa si predstavujeme ako láskavého človeka, ktorý tomuto milujúcemu a vernému psíkovi poskytne aktívny život a láskyplný domov.
Cena je 100€, dohoda však JE možná. Ak máte akékoľvek otázky al záujem, neváhajte ma kontaktovať.

Meno:

Aneta

Telefón:

090... zobraz číslo

Lokalita:Mapa980 61 Rimavská Sobota

Videlo:

3064 ľudí

Cena:

V texte
Užívateľ
Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa
ObľúbenéPridať do obľúbených
SpamOznačiť zlý inzerát
Chybná kategóraOznačiť chybnú kategóriu inzerátu
VytlačiťVytlačiť inzerát
FacebookZdieľajte na Facebooku
MailOdporučiť kamarátovi
PodobnéVyhľadať podobné inzeráty

Kontaktovať inzerenta e-mailom

Kontaktovať e-mailom môže iba overený užívateľ.
Overenie je zadarmo.

Vaše telefónne číslo *





Podobné inzeráty
Predám Šteniatka Jagdteriera. 6 týždnové Predám Šteniatka Jagdteriera. 6 týždnové - TOP - [2.7. 2024]
Predám Šteniatka Jagdteriera. 6 týždnové. K dispozícii: 1 fenka. 1 psík. 2x odčervené, 1x očkované. Možný odber: Ihned. Cena: 120€ + Dohoda Jagdterrier Jagdterier


120 €
Komárno
945 01
226 x
Označiť zlý inzerát Chybnú kategóriu Ohodnotiť užívateľa Zmazať/Upraviť/Topovať


©2024 Bazoš - Inzercia, bazár Psy
Pomoc, Otázky, Hodnotenie, Kontakt, Reklama, Podmienky, Ochrana údajov, RSS,

Inzeráty Zvieratá celkom: 28470, za 24 hodín: 1778

Mapa kategórií, Najvyhľadávanejšie výrazy
Krajiny: Slovensko, Česká republika, Poľsko, Rakúsko